Снимка Булфото, архивДо 90 км/ч се ограничава скоростта на движение

...
Снимка Булфото, архивДо 90 км/ч се ограничава скоростта на движение
Коментари Харесай

До 90 км/ч пада скоростта по част от магистрала Тракия

Снимка Булфото, списък

До 90 км/ч се лимитира скоростта на придвижване по Автомагистрала " Тракия " в сектора от 134-ти до 156-ти километър на територията на област Пловдив, осведомиха от АПИ. Целта е повишение сигурността на придвижване в сектора, който не е главно ремонтиран от построяването му през 1995 година.

През тази година предстоят ремонтни действия в правата. Предвидено е възобновяване на пътната настилка, полагане на хоризонтална маркировка, ремонт на пътни уреди, замяна на ограничаващите системи и пътни знаци и други, допълниха от пътната организация.

От 16 ч. до 20 ч. през днешния ден също по този начин се лимитира придвижването на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища, написа dir.bg. Целта е повишение на сигурността при пътешестване и увеличение на пропускателната дарба на инфраструктурата.

Необходимо е водачите да карат деликатно и със съобразена скорост, спазвайки въведените ограничавания, пътната сигнализация и напътствията на „ Пътна полиция “, която следи и подхваща нужните дейности за организацията на трафика.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от безплатното мобилно приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg, lima.api.bg и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР