снимка: Булфото, архивДнес във Варна се проведе едно от най-големите

...
снимка: Булфото, архивДнес във Варна се проведе едно от най-големите
Коментари Харесай

Ресторантьорският бранш готви протест във Варна

снимка: Булфото, списък

Днес във Варна се организира едно от най-големите събрания на ресторантьорския отрасъл.

Над 200 притежателя на заведения за хранене, нощни клубове и питейни заведения се събраха в Морската столица, с цел да обсъдят обстановката и бъдещите си дейности, целящи да защитят ползите на бизнеса и всички чиновници, заети в бранша. Единодушно беше взето решение, че при евентувален нов риск от в допълнение стягане на ограниченията, браншът би трябвало да реагира бързо и да провежда незабавни, всеобщи митинги и митинг-шествия, както във Варна, по този начин и във всички останали градове на страната.

Гласувано с цялостно болшинство и без нито един " въздържал се ", беше взето решение всички заведения в морската столица, при потребност, да затворят своите обекти в часовия диапазон 15:00-17:00ч., с цел да могат всички да се включат в митинг, който ще бъде със събирателен пункт " Слънчевият часовник " под Фестивален и Конгресен Център-Варна, а датата ще бъде оповестена неотложно след излизането на информация за планувани от страната нови рестрикции към сектора, написа

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР