снимка: Булфото, архивАз не се бъркам в кухнята на коалициите

...
снимка: Булфото, архивАз не се бъркам в кухнята на коалициите
Коментари Харесай

Президентът Радев: Очаквам не само показност, а ефективно и всеобхватно разследване

снимка: Булфото, списък

Аз не се греша в кухнята на обединенията на партиите, също по този начин не се греша в работата на съда и прокуратурата, само че и чакам освен показност, а дейно и всеобхватно следствие. С тези думи в Белово президентът Румен Радев разяснява обстановката към арестуването на министър Нено Димов и номинацията на Емил Димитров за министър на екологията, съобщи Българска телеграфна агенция.

Очаквам разрешаване на тази рецесия в интерес на жителите на Перник и освен на тях, тъй като хиляди българи са изправени пред същия проблем, добави президентът. Аз от дълго време приказвам, че неналичието на бистрота, отчетност и отговорност води до разпад на държавността, добави той.

Емил Димитров - Ревизоро ще е новият екоминистър

Това, което се случва в Перник, е единствено най-видимият резултат от подобен жанр на ръководство и мога да разширя листата, сподели още Радев и уточни нерегламентираните сметища, казусът с Африканската чума по свинете, проблемите в енергетиката, опазването на здравето и образованието.

По думите на президента " пожарите " не са гасят с оставки, с разпределяне на пари и отсрочване, тъй като " доста ясно се вижда по какъв начин такива похвати изчерпват своята успеваемост, а проблемите остават ". Едно ръководство не би трябвало да позволява рецесии, а не би трябвало да ги провокира, акцентира Румен Радев. Според него в тази тенденция е доста значимо да има различен метод - с визия, експертиза, промени и воля. Защото да удържаш рецесията и да управляваш дейно са две разнообразни неща, уточни в умозаключение президентът.

По мотив предлагането на Движение за права и свободи, обвързвано с работата на НСО, Румен Радев сподели, че " не разяснява проектозакон, преди да е стигнал до него, само че не е добре да се бърка НСО с частна охранителна компания ".

Президентът е в Белово във връзка празника на града и отбелязване на 142 години от освобождението на беловския край от османско господство.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР