Снимка Булфото, архивАвтобус на Етап Груп забрави пътник на бензиностанция

...
Снимка Булфото, архивАвтобус на Етап Груп забрави пътник на бензиностанция
Коментари Харесай

Автобус заряза пътник на бензиностанция, отпраши без него към Бургас

Снимка Булфото, списък

Автобус на " Етап Груп " не помни пасажер на бензиностанция по автомагистралата и потеглил към Бургас без него. След като водачът и стюардът разбрали за това, дали обещание на пострадалия да го почакат на идната бензиностанция. Макар и напредването по аутобана без обезпечен превоз да е задача невъзможна, пасажерът съумял да откри транспорт до такава степен, където обаче още веднъж го чакала неприятна изненада - рейсът още веднъж духнал.

Това алармира Флагман.бг сестрата на пострадалия - Елена Тодорова, която отдалечено координирала нещастното прибиране на брат си. Тя въпреки всичко съумяла да накара. 

Младата жена е възмутена освен от неприятната преживелица, само че и от отношението на чиновниците на компанията, които, по нейни думи, се държали жестоко с нея, даже й затваряли телефона.

Ето и целия роман на Елена. Вижте по какъв начин прибиране от София до Бургас коства през целия ден вървене по тъгите: 

Днес брат ми пътува с рейс на въпросната компания от София за Бургас. Правят отмора на бензиностанция на автомагистралата, при което откакто излиза от тоалетната, открива, че рейсът е тръгнал и го е оставил там.

Обаждам се в София, с цел да оповестя за станалото. Връщат ми позвъняване, че рейсът ще спре на идната бензиностанция „ да го изчака “. На въпроса ми по какъв начин се чака да стигне до там, отговорът е: „ Не знам, друго не можем да създадем “. Фирмата, на която си се доверил и платил за транспорт, ти оферират да пътуваш на стоп.

След няколко отхвърли, брат ми е намерил човек, който въпреки всичко го откарва до идната бензиностанция. Оказва се, че рейсът към този момент не е там и умерено е траял пътя си към Бургас. Без брат ми.

Отново потърсих контакт с тях и смущаваща в обстановката бе реакцията от тяхна страна, а точно дамата, с която разговарях по телефона неколкократно ми затвори телефона под предтекста, че съм груба.

Е, несъмнено бях афектирана от протичащото се, само че груба не съм била, не съм и обиждала никого. Упълномощената от компанията стартира да ми крещи, че тя виновност няма и нищо не може да направи.
Ясно е чия е виновността и такава не съм търсила, търсих решение. Въпросната  не можа да откри съответно такова или пък  да ме свърже с индивида, който би могъл. Почти отхвърли и да се,  а смотолеви някаква фамилия, тъй че да не мога да я схвана. В следствие напълно спря да спря да дава отговор на позвъняванията ми.

От обстановката направих следните заключения:

Изключително обезкуражаващо е, че те оставят безусловно беззащитен в такава обстановка. Държат се жестоко и безпределно безочливо.

Възможно е брат ми в действителност да се е забавил, което е неприятно за останалите пасажери, само че е разбираемо за обстановката, в която се е оказал.

Шофьорът твърди, че е преброил пасажерите. Как тогава моят брат се оказа в тази обстановка? Как не е забелязал оставената шапка на празната седалка?

Твърдят, че описът бил комплициран, само че откакто са позволили неточност, да поемат отговорност за нея и да реагират съответно.

Доверяваш се на тяхната компания, заплащаш билет, оставят те самичък на автомагистрала да се чудиш по какъв начин да се прибереш.
В края на сагата, брат ми и положителният човек, който го е качил съумяват да догонят рейса дезертьор.
Сигурна съм, че сходна обстановка не се случва за първи път и е безумно, че компанията не е  изградила система за реакция в сходни обстановки.

Погледнах и ФБ страницата им. Изпълнена е с множеството отрицателни мнения. Фактът приказва самичък за себе си, безхаберие и непрофесионализъм.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР