снимка: Булфото, архив45-годишен водач с рекорден брой глоби на стойност

...
снимка: Булфото, архив45-годишен водач с рекорден брой глоби на стойност
Коментари Харесай

Заловиха 45-годишен шофьор с глоби за 10 хил. лв. в Пловдив

снимка: Булфото, списък

45-годишен лидер с рекорден брой санкции на стойност 9700 лева за нарушавания на пътя,  пипнаха пловдивските пътни служители на реда. Спирането било напълно рутинно.

Това се случило в следобедните часове на петъчния ден, когато патрул на " Пътна полиция "   спрели за проверка  лек автомобил   " Шкода Супърб " на Асеновградско шосе.

След информация в базата данни униформените открили, че мъжът, който е  турски жител, само че живее в Пловдив, е систематичен извършител и има над 50 невръчени електронни фиша за 9 700 лева  Отделно  лидерът има 4 установени нарушавания за превишена скорост, предава " Монитор ".

 

" Актовете за всички  осъществени административни нарушавания са  връчени на лидера, като единствено за неспазването на скоростните режими, съгласно Закона за придвижване по пътищата жителят на Република Турция  ще би трябвало да заплати 3 000 лева, а шофьорската му брошура ще бъде отнета за 12 месеца ", разяснява началникът на охранителна полиция комисар Виктор Празов.

От ОД на Министерство на вътрешните работи Пловдив припомнят,че  ще продължат със строгия надзор и безкомпромисните си действ ия към нарушителите на пътя.

 

bgonair.bg

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР