Снимка: Булфото, архив38-годишен калифорниец ще бъде съден за кражба и

...
Снимка: Булфото, архив38-годишен калифорниец ще бъде съден за кражба и
Коментари Харесай

Хванаха крадец на Ferrari, просил пари за бензин

Снимка: Булфото, списък

38-годишен калифорниец ще бъде съден за кражба и вандализиране на Ferrari 458, откакто бе хванат да проси пари за гориво на бензиностанция в гр. Коста Меса, оповестява Los Angeles Times. Според обвиняването мъжът нанесъл вреди за $50 000, до момента в който се забавлявал най-малко две седмици с италианската суперкола, написа Факти бг.

Израел Рангъл откраднал " ферарито " от сервиз, където би оставено за ремонт. На записите от охранителните камери се виждало по какъв начин той влиза облечен с фирмено яке на паметната марка, оглежда автомобила през прозорците и необезпокоявано отпрашва с него, защото някой от чиновниците е оставил ключовете на таблото. Липсата на 458-ицата била видяна чак 27 часа след изгубването ѝ от сервиза. Полицията почнала търсене на 1 ноември, само че без резултат. Последните сведения за колата дал свидетел, който забелязал " ферарито " да се движи с висока скорост в Ориндж Каунти. Израел Рангъл бил хванат едвам когато провокирал съмненията на клиентите и личния състав на бензиностанция. Крадецът очевидно бил останал без пари, защото просел за бензин. Впечатление правело и плачевното положение на автомобила за $300 000.

Каросерията на бялото Ferrari била надрана, липсвали емблемите, а в профил каросерията била оповръщана. По-късно станало ясно, че Рангъл е изкъртил лостчетата за промяна на предавките зад кормилото, а скоростната кутия е пред разпад.
 

Собственичката на колата получила цялостна отплата от застрахователите си. Дамата незабавно си купила Lamborghini Huracan и споделила с LA Times, че е влюбена в новото си украшение.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР