Снимка Булфото, архив, видео Фейсбук/Нова ТвПетел след какво се случва

...
Снимка Булфото, архив, видео Фейсбук/Нова ТвПетел след какво се случва
Коментари Харесай

Карадайъ: Иво Прокопиев кара новата джипка

Снимка Булфото, списък, видео Фейсбук/Нова Тв

" Петел " след какво се случва след заседанието на КСНС при Румен Радев.

Вместо да обсъждаме ситуацията с ковид, на съвещанието на КСНС се говореше всъщност за актуализацията на бюджета. Това разгласи след съвета председателят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

" Похвално е, че имайки поради закона за КСНС, който споделя, че на всеки 3 месеца би трябвало да има съвещание, след година и половина пандемия има извънредно съвещание на съвета във връзка с COVID-19. A, всъщност се разглежда предложената актуализация на бюджет, импортиран от служебно държавно управление ", разяснява иронично Карадайъ на излизане от президентството.

" Трябва да се актуализират пенсии, обществени заплащания и тн. Нашите специалисти настояват, че за сегашните пенсии имат пари в бюджета. Но има планувани 1.2 милиарда лв. за непредвидени разноски. Тоест един празен чек по модела на ГЕРБ. Моделът на ГЕРБ е джипката и празен чек за разпределяне от джипката. Явно сега има нова джипка ", подлага на критика водачът на придвижването.

" Кой е в новата джипка? Ние допускаме, че там е дългата ръка на една проведена олигархично-медийно-НПО група отпред с Иво Прокопиев ", заключи Мустафа Карадайъ, написа



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР