Снимка Булфото, архивТова, което каза Емил Димитров, беше спонтанен вик

...
Снимка Булфото, архивТова, което каза Емил Димитров, беше спонтанен вик
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Обемът вода в язовир Камчия няма да стигне за повече от 3-4 месеца

Снимка Булфото, списък

" Това, което сподели Емил Димитров, беше импровизиран зов на недоумение на човек, който желае да си прави работата, само че не получава подпомагане от на никое място ", изясни Валери Симеонов по, като посочи, че размера вода в бент. " Камчия " няма да се изкара повече от 3-4 месеца.

Припомняме, че министърът на околната среда и водите Емил Димитров от парламентарната естрада в Народното събрание Бургас съобщи, че се доближава към водна рецесия. 

" В една тежка система като опазването на здравето мъчно се вършат реорганизации. Това е обвързвано с много огромна готовност, пробно въвеждане, само че да не се вторачваме в отрицателното, а да оценим, че се вкарва ново и потребно за хората, което ще редуцира ходенето по тъгите ", сподели зам.-шефът на Народно събрание по отношение на електронните посоки. 

Според него България няма да е първата, която ще получи ваксини. " Те ще се насочат към по-големите страни. И аз нас ще има ваксини, само че не чакам от начало да покрият потребностите. Не е ясно каква част от хората ще пожелаят да си слагат имунизациите. Аз също не бих избързал - те към момента са в интервал на одеве приключено изпитване ", изясни той.

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР