Снимка Булфото, архивПетел следи какво се случва, след като пламна

...
Снимка Булфото, архивПетел следи какво се случва, след като пламна
Коментари Харесай

Опитват да локализират горския пожар над село Виден

Снимка Булфото, списък

" Петел " следи какво се случва, откакто пламна огромен пожар в региона на българско село. Действията по локализиране на горския пожар над село Виден, община Павел баня, намиращо се на територията на Държавно ловно стопанство-Мазалат не престават, оповестяват от Изпълнителната организация по горите.

Пожарът, зародил през вчерашния ден следобяд в боров масив, е бил сподавен. Днес заради високите температури и мощните пориви напразно още веднъж се е разпалил. Огънят бързо се разраства. Засегнато е смесено насаждение на повърхност от към 10 дка, като тук-там пожара минава върхово.

В момента с огнената буря се борят чиновници на Пожарна сигурност и отбрана на популацията, два екипа от Регионална дирекция по горите - Стара Загора, 20 чиновници от ДЛС-Мазалат и държавни горски стопанства Стара Загора и Казанлък, както и доброволци. Релефът на местността е кръстосан. В дейностите по преодоляването вземат участие противопожарни коли с висока проходимост и булдозер, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР