Снимка: Булфото, архивОпасявам се, че ще борим епидемията по-дълго и

...
Снимка: Булфото, архивОпасявам се, че ще борим епидемията по-дълго и
Коментари Харесай

Иво Христов: Диктатурата се гласи да отсрочи дори редовните избори, които тъй или иначе ще фалшифицира

Снимка: Булфото, списък

" Опасявам се, че ще борим епидемията по-дълго и от “комунизма ”. Това посочмва в собствен коментар някогашният президентски консултант и сегашен евродепутат Иво Христов.

Ето и цялото му мнение:

" Край няма българската тъга. Лятото будните желаеха оставката на шайката. Други обясняваха, че “няма опция ”, “не е в този момент моментът посред пандемията ”, “редовните избори са след броени месеци ” и впрочем. Днес хора умират пред лечебните заведения, даскали, доктори и медсестри гинат всекидневно, затъваме в безпорядък, диктатурата се гласи да отсрочи даже постоянните избори, които така или другояче ще фалшифицира. Но довчерашните скептици, вместо да се разкаят, приветстват стягането на гайките и сочат с пръст тези, които не носят маски. Завалиите, не на смешка мислят, че властта се е загрижила за здравето им. Че ключът е в маските, не в общия държавен разпад и ускореното обезчовечаване. Турим ли ги, ще се върнат законът, справедливостта, здравето и просперитетът. Пак да припомня думите на дантеления Г. Марков: “Бойко Борисов ще ни ръководи, до момента в който му омръзне ”. Опасявам се, че ще борим епидемията по-дълго и от “комунизма ”.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР