Снимка Булфото, архив Лидерът на гражданската платформа Мая Манолова гостува

...
Снимка Булфото, архив Лидерът на гражданската платформа Мая Манолова гостува
Коментари Харесай

Мая Манолова изрази мнение, че управлението не е дясно, а корумпирано

Снимка Булфото, списък
Лидерът на гражданската платформа Мая Манолова гостува в " Още от деня " по  и съобщи: " Изправи се.БГ " ще се яви на идващите парламентарни избори не като партия.

" Създадохме партньорска мрежа. Залагаме на гражданската сила, на дейните жители. Това е обединяване на жители, които желаят да бъде разграден този модел и корумпираното ръководство. При нас са добре пристигнали и леви, и десни ", разяснява Манолова.
Тя заяви, че планът " Изправи се.БГ " е отворен за " всички, които желаят разглобяване на модела, който Борисов сътвори, които не желаят повече корупция, а почтени избори и независимост на словото ".
 
" Всички, които желаят смяна, са добре пристигнали. Нашата идеология е грижата за хората, тъй като проблемите през днешния ден в България не са леви и десни. Това ръководство не е дясно, то е корумпирано ", сподели Мая Манолова.

" Ние не сме лидерски план, а мрежа с задоволително мощни фигури, водачи в личните си организации и партии, обединени от общото изпитание за смяна в България. Основното и основното ни обръщение е повишение на приходите на жителите, а също и проверка на властта, на всички скандални публични поръчки, отбрана на хората от монополите, промяна в опазването на здравето. Предизвикателството пред мен е институциите да стартират да се грижат не за себе си и за партиите, а за хората, всяка една институция да се трансформира в омбудсман ", безапелационна беше лидерката на " Изправи се.БГ ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР