Снимка БулфотоАко не бъде постигнато извънсъдебно решаване на казуса след

...
Снимка БулфотоАко не бъде постигнато извънсъдебно решаване на казуса след
Коментари Харесай

Министър Нанков: Не се отказваме от царските имоти

Снимка Булфото

" Ако не бъде реализирано извънсъдебно решение на проблема след 6 месеца продължаваме с делата ", съобщи още той в отговор на депутатски въпрос за дейностите на районното министерство по прекъсване на делата за така наречен „ царски парцели “, оповестява " Фокус ".

" Депозирани са молби с искане за прекъсване на правосъдното производство за период от 6 месеца. Съдът не се е произнесъл по това искане, за което е належащо единодушието на всички страни по делото “, съобщи той.

„ Сформирана е работна група със задача разискване на въпросите, свързани със собствеността на парцелите. Предстои да се произнесе със мнение. Най-късно в понеделник работната група ще завърши с активността си и ще има мнение. Тогава на цялата общност ще се показа каква е визията на страната “, изясни Николай Нанков.

Министърът разясни, че има 2 висящи правосъдни производства с предмет правото на благосъстоятелност върху парцелите Дворец „ Врана “ и Дворец „ Царска Бистрица “, по които страна е районното министерство, с предмет признание за открито, че българската страна е притежател на парцела и отсъждане на обезщетение за използването без съображение.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР