СНИМКА: БУЛФОТОАко Газпром предложат най-изгодната цена, няма да имаме основания

...
СНИМКА: БУЛФОТОАко Газпром предложат най-изгодната цена, няма да имаме основания
Коментари Харесай

Панев: Можем без руски газ, но ако предлага най-добри условия, защо да не използваме газ оттам?

СНИМКА: " БУЛФОТО "

" Ако " Газпром " предложат най-изгодната цена, няма да имаме учредения да ги спрем. Можем без съветски газ, само че в случай че те предлага най-хубави условия, за какво да не използваме газ оттова? " Това разяснява в ефира на „ Твоят ден” по NOVA NEWS съпредседателят на " Зелено придвижване " Владислав Панев.

" Важното е да не подвластен от един снабдител на газ, с цел да не се употребява той като политическо оръжие. Строежът не интерконектора е приключен, предстоят единствено административни процедури, тъй че от 1 октомври да проработи. " Газпром " е обезсърчителен снабдител, да търсим други възможности, с цел да не останем " на изсъхнало ". Едната е азерският газ, другата - втечненият ", съобщи Панев.

По думите му изчакването дали ще има коалиция на Демократична България с Политическа партия не е проблем, а въпросът е да е преференциално за страната.

" Обща наша коалиция с тях, ще значи безапелационна победа на изборите. Общата цел е отърваване от " лапите " на корупцията ", счита някогашният народен представител.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР