Снимка: bTVМеждуградски автобус от Велинград за Пазарджик преминава през технически

...
Снимка: bTVМеждуградски автобус от Велинград за Пазарджик преминава през технически
Коментари Харесай

Шофьор на междуградски рейс закара пътниците на... технически преглед

Снимка: bTV

Междуградски рейс от Велинград за Пазарджик минава през механически обзор дружно с пасажерите. След инспекция се оказва, че компанията притежател на рейса е първенец по актове за техническа нередовност.  На 2 ноември в 16 ч. по разписание от автогарата във Велинград потегля рейс за Пазарджик. Потегля обаче към пункт за механически прегледи. Пътниците са стъписани, оповестява bTV. 

„ Той ни изясни, че има работа и би трябвало да отидем до едно място. Все отново ние разчитаме на този час, имаше хора, които слизат на автогарата, гонят други рейсове ”, описа пътничка. 

„ Автомобилна администрация ” стартира инспекция, а от компанията транспортьор отказаха  коментар.  На 300 метра от автогарата има пункт за механически прегледи. Оказва се, че  той е на благосъстоятелност на компанията притежател на рейса.

„ Автобусният водач по негови пояснения споделя, че той не видял, което мен надълбоко ме съмнява,че в рейса са се качили трима души ”, уточни Владимир Добрев от „ Автомобилна администрация ” – Пазарджик. Проверката открива, че транспортното средство е изпълнявало курсове без годен механически обзор повече от 10 дни, а от началото на годината компанията е глобена 8 пъти.
 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР