Снимка: БТАРиана, изглежда, разкри, че е бременна за втори път

...
Снимка: БТАРиана, изглежда, разкри, че е бременна за втори път
Коментари Харесай

Риана направи фурор с изпълнението си на „Супербоул“ и разкри, че отново е бременна

Снимка: Българска телеграфна агенция
Риана, наподобява, разкри, че е бременна за повторно с присъединяване си в шоуто сред двете полувремена на „ Супербоул “, заяви Българска телеграфна агенция.

Певицата от Барбадос направи първото си осъществяване онлайн за последните седем години. Тя пя на окачена високо над игралното поле платформа, облечена напълно в алено.

В един миг погледна многозначително към камерата, разтвори якето си и погали издадения си стомах. Фенове започнаха да спекулират, че е бременна. По-късно неин представител удостовери, че певицата чака второто си дете, съобщи Асошиейтед прес.

На стадиона Риана изпя някои от огромните си шлагери, включително „ We Found Love “, „ Umbrella “ и „ Bitch Better Have My Money “.



Канзас Сити Чийфс е първенецът на Националната футболна лига (НФЛ) за сезон 2022.

На „ Супербоул “ LVII на стадион „ Стейт Фарм “ в Глендейл, щата Аризона „ вождовете “ се постановиха с 38:35 над Филаделфия Ийгълс. Това стана след надвит фийлд гол на Харисън Бъткър осем секунди преди края на постоянното време.

За Канзас Сити това е трета купа в клубната история след 1969 и 2019 година, като за куотърбека на тима Патрик Махоумс и старши треньора Анди Рийд това е втори трофей „ Ломбарди “.

Денят, в който се организира „ Супербоул “ е де факто народен празник в Съединени американски щати. Финалът на шампионата на на Съединени американски щати. е едно от най-гледаните телевизионни излъчвания в Щатите,
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР