Снимка: БСПНие ще победим на тези избори, защото нашата кауза

...
Снимка: БСПНие ще победим на тези избори, защото нашата кауза
Коментари Харесай

Елена Йончева посочи от какво у нас се краде най-много

Снимка: Българска социалистическа партия

„ Ние ще победим на тези избори, тъй като нашата идея е обективна. Ще победим престъпното иго, обхванало България, тъй като опция има и това е Българска социалистическа партия ”. Това съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България ” Елена Йончева на тържеството по случай 125 годишнината от основаването на социалистическото придвижване в Силистра, написа Блиц. 
 

Тя разяснява, че в Силистра е изработен воден цикъл за десетки милиони, само че все пак силистренци заплащат най-високата цена за вода в цяла България.
 
„ Европейските стратегии са ориентирани към това- хората да живеят по-добре, само че у нас това явно не се случва и водният цикъл в Силистра е единствено един от образците. Имаме доста борби, които занапред би трябвало да печелим в Екологичен потенциал. Изключително значимо е да успеем да създадем общ стандарт на европейска минимална залата и пенсия, както и младежка гаранция ”, сподели още Елена Йончева.
 
„ Корупцията в България е голяма. Най-много се краде от инфраструктурата и това го споделят нашите сътрудници в  Европа. От ГЕРБ, обаче, споделят, че няма кой да ги хване. Те крадат от нашето бъдеще и от нашите деца ”, безапелационна бе Елена Йончева. 
 
Тя съобщи, че българските социалисти желаят да покажат грабежа от пътищата и упорстват АПИ да  позволи да се вземат проби от пътища и автомагистрали, сторени в последните години, и да се изследват в европейска лаборатория.
 
„ Те ни бавят към този момент пет месеца и на процедура не ни позволяват да покажем- по какъв начин се краде и злоупотребява. Те желаят да видят нашите специалисти, само че по какъв начин да им ги покажем - против тях ще извадят огромната бухалка. Въпреки всичко, нашата борба ще продължи и ще разберем кой и по какъв начин граби и за какво заплашва живота на всички ни ”, приключи Елена Йончева. 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР