снимка Боян Михайлов, фейсбукСинът на Ваня Костова, която почива на

...
снимка Боян Михайлов, фейсбукСинът на Ваня Костова, която почива на
Коментари Харесай

Синът на Ваня Костова: Нима ще ме оставиш, мамо

снимка Боян Михайлов, фейсбук

Синът на Ваня Костова, която почива на Гергьовден, Боян Михайлов, е несклоняем с тежката загуба.  " Нима ще ме оставиш, мамо ", написа той във фейсбук.

След гибелта на майка си той цяла нощ споделя в персоналния си профил фотоси и песни на обичаната Ваня Костова, съобщи.
 
 Синът на Ваня Костова: Нима ще ме оставиш, мамо

За никого не е загадка, че Боян и Ваня имаха специфична връзка. След раздялата със Стефаниа Цветкова, той се придвижи да живее с майка си. Двамата бяха извънредно близки и тя го придружаваше на най-важните му изяви.

Припомняме, че на 6 май на 64-годишна възраст умря певицата Ваня Костова. Към момента аргументите за трагичната кончина на обичаната от всички българи певица не са известни.

За никого не е загадка, че Боян и Ваня имаха специфична връзка. След раздялата със Стефаниа Цветкова, той се придвижи да живее с майка си. Двамата бяха извънредно близки и тя го придружаваше на най-важните му изяви. Припомняме, че на 6 май на 64-годишна възраст умря певицата Ваня Костова. Към момента аргументите за трагичната кончина на обичаната от всички българи певица не са известни.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР