Снимка: БНР Протестът на превозвачите ще бъде съобразен с началния

...
Снимка: БНР Протестът на превозвачите ще бъде съобразен с началния
Коментари Харесай

Йордан Арабаджиев: Протестът на превозвачите ще бъде съобразен с началния час на матурата

Снимка: БНР

Протестът на превозвачите ще бъде съгласуван с началния час на матурата, заяви изпълнителният шеф на Съюза на интернационалните превозвачи Йордан Арабаджиев.

„ Наясно сме, че на 18 май има матура и не можем като виновен отрасъл да си позволим да нарушим бъдещето на хиляди деца. Ще се съобразим с началния час на матурата и ще създадем всичко належащо децата да се явят на изпита “, сподели той по Българска национална телевизия.

„ За да има разговор, би трябвало да има две страни “, акцентира Арабаджиев. „ В момента ние се движим по два прилежащи коловоза и не виждам къде напред във времето можем да пресечем ползите си “, съобщи той.

По думите му през вчерашния ден в транспортна комисия в Народното събрание са чули същите неща, които чуват от месеци и не виждат да има секване на гледните точки.

„ Най-тежките разлики са с министър Събев, макар че огромна част от настояванията ни не са ориентирани към транспортното министерство “, заяви Арабаджиев.

„ Той по-скоро се изявява като министър на различен отрасъл и чухме, че поради различен бранш, който имало бизнес, не може да се анулира настояването ни за биодобавката. Един министър на превоза да пази различен отрасъл, за нас е извънредно разочароващо”, сподели още изпълнителният шеф на Съюза на интернационалните превозвачи.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР