Снимка БГНЕССветовноизвестният британски учен Стивън Хокинг твърди, че знае какво

...
Снимка БГНЕССветовноизвестният британски учен Стивън Хокинг твърди, че знае какво
Коментари Харесай

Проф. Стивън Хокинг твърди, че знае какво се е случило преди Големия взрив

Снимка БГНЕС
Световноизвестният английски академик Стивън Хокинг твърди, че знае какво се е случило преди Големия гърмеж и зараждането на Вселената, оповестява БНР.

В изявление пред " Нешънъл джиографик " той декларира: " Нищо не е имало преди Големия гърмеж. Според Общата доктрина на относителността на Айнщайн времето и пространството се сливат и образуват обединен пространствено-времеви континуум, закривен от силата и материята в него. Аз употребявам Евклидовия метод към квантовата гравитация, с цел да опиша началото на Вселената. Така елементарното време е сменено от мислено време, което играе ролята на четвъртата посока на пространството. Евклидовото пространство-време е затворено пространство до безкрайност, като повърхността на Земята. Може да се одобри, че въображаемото и действителното време стартират в Южния полюс. Няма нищо на юг от Южния полюс, тъй че не е имало нищо преди Големия гърмеж ".

Хокинг счита, че при Големия гърмеж, който се е състоял преди 13,8 милиарда години, е зародило и времето. Преди това събитие нищо не е било в сходство с нашите показа за битие, прибавя Националното радио.
Професор Хокинг още веднъж загатна за заплахите, пред които човечеството се изправя с развиването на изкуствения разсъдък и потребността от намирането на нова планета за продължаването на човешкия тип.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР