Снимка БГНЕСИзвестният сръбски режисьор Емир Кустурица пристигна днес в Кримския

...
Снимка БГНЕСИзвестният сръбски режисьор Емир Кустурица пристигна днес в Кримския
Коментари Харесай

Емир Кустурица пристигна за концерт в Крим

Снимка БГНЕС
Известният сръбски режисьор Емир Кустурица дойде през днешния ден в Кримския полуостров, анексиран от Русия от Украйна, с цел да изнесе концерт със своята група „ Пушенето неразрешено ”, предава БГНЕС.
Те ще свирят дружно в Ялта. „ Знам, че в Ялта има чудесни пейзажи и хубави девойки ”, сподели той пред публицисти при идването си в районната столица Симферопол, представен от РИА Новости.
По-рано този месец Кустурица похвали " нежната природа " на Путин, като сподели, че „ кремълският водач направи страната горда с историята и културата си ”. Посещението евентуално ще тормози Украйна, която има строги правила за посещаване на полуострова. Формално се разрешават единствено визити с позволение от Киев и през избрани входни точки.
Тези, които летят към Крим със аероплан от Москва като Кустурица, са изправени пред възбрана за влизане в Украйна. Службата за сигурност на Киев заяви, че е издала възбрана за пътешестване на към 140 съветски актьори в Крим.
Кустурица заяви пред Gazeta.ru този месец, че е подготвен да направи филм, основан на тематики от романите на Фьодор Достоевски, които ще бъдат снимани в Китай
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР