Снимка: БГНЕС Вътрешният министър Валентин Радев избра доста нетрадиционен начин

...
Снимка: БГНЕС Вътрешният министър Валентин Радев избра доста нетрадиционен начин
Коментари Харесай

Вътрешният министър със СРС-поздрав за 1 март


Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Валентин Радев избра много нетрадиционен метод да поздрави почитателите си във Facebook по случай 1 март.

Демонстрирайки за следващ път необикновеното си възприятие за комизъм, Министерство на вътрешните работи шефът разгласява фотография на мартеници, закачени на цъфнало стръкче, към която добави приветствие в стихотворна форма, което закачливо припомня за оперативно-издирвателния запас на силовото ведомство.

" С честита Баба Марта, Министерство на вътрешните работи Ви поздравява! Празнувайте и се веселете, само че... не забравяйте, че Министерство на вътрешните работи Ви следи ", написа Радев, прибавяйки емотикони, символизиращи следене и подслушване.

Шегата на вътрешния министър евентуално звучи безобидно на партийните ми съидейници, само че издава притеснителна настройка във връзка с работата със специфични разследващи средства (СРС) на подчинените му.

Не е загадка, че съдът най-често отхвърля претенции от Министерство на вътрешните работи за използване на СРС-та поради всевъзможни нарушавания, в това число и поради обстоятелството, че те се вършат по следствия на закононарушения, за които законът не планува потребление на сходни секретни начини.

Тази тематика за последно бе наранена на взаимното съвещание на парламентарните комисии по вътрешна сигурност и за надзор на спецслужбите в края на м.г., когато шефът на Бюрото за надзор на СРС-тата Бойко Рашков изнесе голям брой данни за нарушавания при настояването на СРС-та. Тогава присъстваше и самият Радев, който не видя нищо притеснително.

Очевидно вътрешният министър избира да гледа от забаваната страна на въпроса. Дали жителите попадат под зоркото наблюдаване и през останалата част от годината, от първомартенския привет на Радев обаче не излиза наяве.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР