Снимка БГНЕС архивНа официална визита в Крим пристигна делегация от

...
Снимка БГНЕС архивНа официална визита в Крим пристигна делегация от
Коментари Харесай

Делегация от депутати на „Алтернатива за Германия“ пристигна в Крим

Снимка БГНЕС списък
На публична аудиенция в Крим дойде делегация от депутати на немската партия „ Алтернатива за Германия “ (АзГ) от три районни немски Народното събрание, заяви пред РИА Новости заместник-председателят на комитета на кримския парламент по интернационалните връзки и началник на кримската немска национално-културна автономност Юрий Гемпел, представена от Агенция Фокус.

Делегацията ще остане в Крим до 9 февруари, а депутатите от АзГ са представители на районните парламенти на Берлин, Бранденбург и Рейн – Вестфалия.

В рамките на визитата е планувана среща с управлението на републиката, представители на национално-културните обединявания, както и посещаване на строящи се огромни инфраструктурни планове и селскостопански предприятия.
Според думите на Гемпел, делегацията демонстрира огромен интерес към партньорските връзки с Крим, с цел да сътвори удобни условия за влизане на немския бизнес в района.

На 24 септември м.г. в Германия се организираха парламентарни избори. Дясната партия АзГ влезе за първи път в Бундестага с 12,6% от гласовете и незабавно стана третата политическа мощ в страната.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР