Снимка БГНЕС архивАвтомобилната част на Кримския мост е завършена, предава

...
Снимка БГНЕС архивАвтомобилната част на Кримския мост е завършена, предава
Коментари Харесай

Автомобилната част на Кримския мост е завършена

Снимка БГНЕС списък
Автомобилната част на Кримския мост е приключена, предава РИА Новости, представена от Фокус
Компанията-изпълнител е приключила първия стадий от построяването на моста, като това е станало в съкратени периоди – вместо декември 2018 година, автомобилното трасе ще бъде готово към края на май. Паралелно продължава построяването на железопътната част от моста.
Преди построяването на моста връзката на жителите на Крим с континенталната част на Русия се осъществяваше с фериботи или по въздуха, защото пътуването през Украйна е на практика невероятно.
Специалният представител на Съединени американски щати по въпросите за Украйна Кърт Волкър декларира, че Крим ще бъде върнат на Украйна, написа в това време съветският всекидневник “Правда “, представен още веднъж от Фокус.
Той показва убеденост, че Русия ще върне полуострова, по този начин както е върнала независимостта на балтийските страни.
„ Страните от Балтика бяха окупирани в продължение на десетки години, само че след това всичко се трансформирало “, декларира Волкър.
В публикацията се показват резултатите от извършено в Крим широообхватно социологическо изследване, в което са били заложени голям брой въпроси, в това число за националната еднаквост на популацията, извършено преди две години, от което се вижда, че жителите на полуострова се разпознават на първо място по районен симптом (като кримчани), повече в сравнение с като руснаци, което специалистите изясняват с трансформацията на гражданската еднаквост, само че доста дребен % се дефинират като украинци.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР