Снимка: архив Изумена съм от въпросите на премиера Борисов: кой

...
Снимка: архив Изумена съм от въпросите на премиера Борисов: кой
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Кой умник? Корнелия Нинова: Ами Вие

Снимка: списък

„ Изумена съм от въпросите на премиера Борисов: кой хитрец споделя,че българското бебе харесва палмово масло и за какво се държат по този начин огромните търговски вериги в България. Кой мислите, че е умникът, господин министър председател?
Ами Вие. Проверете какъв брой пъти ГЕРБ гласоподаваха срещу закона за комерсиалните вериги от 2012 година до момента. С него видите ли сме гонели непознатите вложители. А ние просто искахме да не повреждат здравето на българския народ с некачествени храни и да не убиват българското произвеждане ”. Това написа във Facebook ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка думите на премиера.
Тя прикани премиера да ревизира дали президентът Плевнелиев не е наложил несъгласие. „ Наложи. Заради лобизъм в интерес на огромните. А кой нарочи Българска социалистическа партия за антиевропейска партия, тъй като произнесох изречението: българският народ не е втора употреба в Европа, с цел да ни продавате втора употреба храна. Вие, господин министър председател. Твърде дълго управлявате, с цел да помните такива детайлности. Но ние ги помним. Надявам се и българите също. Утре за следващ път внасяме същия закон. Чакаме да забележим по какъв начин ще гласувате този път ”, декларира лидерката на левицата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР