снимка: агенция Митници, архив1000 литра нелегален етилов алкохол задържа екип

...
снимка: агенция Митници, архив1000 литра нелегален етилов алкохол задържа екип
Коментари Харесай

Митничарите направиха нов удар край Варна: Откриха цял тон нелегален алкохол в частен имот

снимка: организация " Митници ", списък

1000 литра незаконен етилов алкохол задържа екип на митническа мобилна група при инспекция в частен парцел в региона на Варна. Проверката е осъществена на 30.08.2018 година, в границите на засиления надзор против нерегламентирано предпазване и търговия с акцизни артикули в региона на Черноморието, оповестиха от организация " Митници ".

При инспекцията,  митническите чиновници откриват на двора зад къщата ПВЦ бидони, съдържащи безцветна течност с аромат на етилов алкохол. След премерване е открито, че общото количество на откритата течност  е 1000 литра с алкохолно наличие 48%vol. В рамките на инспекцията за алкохола не са показани документи, удостоверяващи заплащане на данък по Закона за акцизите и данъчните хранилища. Взети са проби за  лабораторен анализ  и установяване типа на арестувания артикул. След излизане на лабораторните експертизи следва да бъде формирано административнонаказателно произвеждане по случая.

Около 13 000 литра незаконен етилов алкохол е арестуван в рамките единствено на два месеца-юли и август, при засилените митнически инспекции по Черноморието през туристическия сезон.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР