Снимка Агенция ФокусОбщо 91 граждани на Сърбия, Македония и Косово,

...
Снимка Агенция ФокусОбщо 91 граждани на Сърбия, Македония и Косово,
Коментари Харесай

Германия екстрадира 91 граждани на Сърбия, Македония и Косово, търсещи убежище

Снимка Агенция Фокус
Общо 91 жители на Сърбия, Македония и Косово, търсещи леговище в Германия, бяха екстрадирани в четвъртък от управляващите на федералната провинция Бавария, оповестява изданието Focus, представено от Агенция Фокус.
По данни на Министерството на вътрешните работи в провинцията, те са изпратени със аероплан от Мюнхен назад в страните им на генезис, откакто Федералната работа за миграция и бежанци е отхвърлила молбите им за даване на политически статут на протекция. Решението е взето на база систематизиране на родините им като сигурни страни на генезис.
През последните две години има съвсем ежеседмични екстрадиции от Бавария към страните от западната част на Балканския полуостров. „ През актуалната година имаше 32 всеобщи депортации към Западните Балкани с общо 659 лица “, разясни районният вътрешен министър Йоахим Херман (ХСС). В допълнение, 485 души с генезис от тези страни са напуснали територията на Германия непринудено. „ Броят на жителите от тези страни, които са депортирани, към момента е доста невисок ", призна Херман.
Като цяло, от началото на годината към 1,6 хиляди души са били депортирани от Бавария, а 6,6 хиляди други са се съгласили непринудено да изоставен рамките й.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР