Снимка АБВСилният човек в АБВ изригна срещу премиера. Румен Петков

...
Снимка АБВСилният човек в АБВ изригна срещу премиера. Румен Петков
Коментари Харесай

Румен Петков: Борисов не спазва мерките. Трябва да бъде глобен. Той ще плати от рушветите

Снимка АБВ

Силният човек в АБВ изригна против премиера. Румен Петков сподели фотография, на която се вижда по какъв начин Бойко Борисов не съблюдава ограниченията против коронавирус. Петков обяви, че ще пуснат сигнали до прокуратурата и здравното министерство, и упорства Борисов да бъде глолен.

Политическа партия АБВ ще алармира здравното министерство и прокуратурата за неспазване на ограниченията против COVID-19 от страна на премиера – физическа отдалеченост и защитни маски. Това заяви пред медиите ръководителят на Политическа партия АБВ Румен Петков и уточни като образец фотоси на Бойко Борисов от персоналната му фейсбук страница, където той е в непосредствена непосредственост до свои симпатизанти в страната, събрани за групово фото и в болшинството си, в това число и премиера, без защитни средства.

„ Тази заран ми се скъса душицата, като гледах бат Милко (Милко Калайджиев и няколко десетки жители, които честваха в заведение в Пловдив и отнесоха санкции за неспазване на режима на Министерството на здравеопазването) по какъв начин го санкционират.

Петков сподели фотоси на премиера Бойко Борисов с жители от Дъбница и Хаджидимово.

„ Това са фотоси от през вчерашния ден и оня ден. Това е министър председателят Борисов в Хаджидимово. Ако на тези подлоги в Министерството на здравеопазването им е останало нещо към сърдечната област, всички поименно като бат Милко. На първо място Борисов. Той ще заплати от рушветите, които е грабил от нас, в това число от тези хорица. Ще напишем, несъмнено, и сигнал. Нали се борим за спазването на ограниченията, нали тази тайфа, отпред с това, дето си боядисва косицата, се бори за ограничения.

Как ще разяснява това държание на премиера? Премиерът желае да убие тези хора? Премиерът просто е жесток човек, който не е проблем да прави закононарушение? Премиерът, който е подготвен да събере, с риск на болест, хора да му ръкопляскат? Да знаем оценката на министъра на опазването на здравето или на този заряд, който участва краткотрайно в кабинета на Министерство на здравеопазването. Другият, който унищожи Инфекциозна болница който не слиза от екран и който се бори за ограничения, който се чуди да ги удължаваме ли? Кой съблюдава ограничения? Никой. Защо бат Милко ще го отнесе? Ще напишем сигнал до прокуратурата с копие до Министъра на опазването на здравето. Регионалните здравни инспекторати са на негово послушание “, добави Петков, пишат от АБВ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР