Снимаха Мадона на публично място за първи път, откакто миналият

...
Снимаха Мадона на публично място за първи път, откакто миналият
Коментари Харесай

Видяха Мадона на улицата, тя проговори за пръв път след критичното си състояние

Снимаха Мадона на обществено място за първи път, откогато предишният месец беше откарана в интензивното поделение с бактериална зараза.

На видео в ТикТок се вижда, че тя е усмихната и е облегната на дирек на улична лампа в нюйоркския квартал " Горен Ийст Сайд " - покрай първокласния ѝ дом.
64-годишната поп икона е облечена повърхностно с маратонки, тъмносиня тениска и къси панталони, като си е поставила платнена шапка Gucci на стойност 750 $ и слънчеви очила.

В понеделник звездата на поп музиката разкри, че е на път да се възвърне и съобщи, че възнамерява да пренасрочи турнето си Celebration Tour за по-късно тази година.

Звездата разгласява обръщение в Instagram, с което благодари на почитателите за положителните пожелания:

" Благодаря ви за позитивната сила. Също и за молитвите и благите думи. Усетих вашата обич. На път съм да се възстановя и съм необикновено признателна за всички, които ми стискаха палци.
Първата ми мисъл, когато се разсъниха в болничното заведение, беше за децата ми. Втората ми мисъл беше, че не желая да отчайвам никого, който си е купил билети за моето турне. “

И продължи в същия дух:
                             

" Не желаех да отчайвам и хората, които работиха неуморно с мен през последните няколко месеца, с цел да основат шоуто ми. Не обичам да отчайвам никого. Сега се концентрирам върху здравето си и укрепването си и ви убеждавам, че ще се върна при вас незабавно щом мога. Настоящият ми проект е да пренасроча северноамериканската част от турнето и да го стартира през октомври в Европа. Не бих могла да бъда по-благодарна за вашите грижи и поддръжка. С обич, М. “

Стана ясно, че преди да бъде откарана в болничното заведение, на Мадона е била сложена инжекция с лекарството Narcan - нормално употребявано за противоположна реакция при подозрения за свръхдоза опиати - за битка с острия септичен потрес, заяви Radar Online.

Сепсисът е животозастрашаващо положение, което се предизвиква, когато тялото освобождава химикали, с цел да се бори с зараза.

Тези химикали повреждат личните тъкани и органи на организма и могат да доведат до потрес, органна непълнота и даже гибел.

Органната непълнота и гибелта са по-вероятни, в случай че сепсисът не се разпознае рано и не се лекува неотложно.

Здравословната рецесия на изпълнителката на Vogue отсрочи турнето ѝ The Celebration Tour, което трябваше да стартира на 15 юли във Ванкувър в Rogers Arena. То обхващаше 84 дати.

Разбра се, че Мадона се е борила с тресчица в продължение на месец, само че е пазила всичко това в загадка с вярата да резервира турнето си.
Певицата обаче не възнамерява да излага на риск възобновяване си, с цел да продължи шоуто, обявиха източниците на US Weekly в сряда.

Макар че Мадона няма самообладание да се върне на работа допустимо най-скоро, тя също по този начин се отнася съществено към възобновяване си и не счита да прибързва с нищо, тъй като е съсредоточена на първо място върху здравето си.
                             

Вътрешен източник съобщи, че певицата „ има невероятна система за поддръжка към себе си и прави оценка цялата обич, която получава “, откогато беше откарана в болница на 24 юни.

Нейното световно, съвсем разпродадено, турне е оповестено като израз на респект към траялата повече от четири десетилетия кариера на Мадона.

Спирките в Съединените щати трябваше да включват Детройт, Чикаго, Маями и Ню Йорк - градът, в който стартира нейното именито издигане до суперзвезда.

След това беше планувано да продължи в Европа с дати в Лондон, Барселона и Париж, както и четири дати в Мексико сити.

През последните няколко дни никой не знаеше в каква посока ще се развие обстановката и фамилията ѝ се приготвяше за най-лошото - сподели родственик на Мадона.
„ Всички имаха вяра, че може да я загубим и това беше действителността на обстановката “.

Мадона е майка на шест деца: Лурдес, 26 г.; Роко, 22 г.; Дейвид, 17 г.; Мърси, 17 г.; и 10-годишните близначки Стела и Естере.

Лурдес беше до нея от самото начало на хоспитализацията ѝ.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР