Снимаха как шофьор, сложил в скута си дете, кара по

...
Снимаха как шофьор, сложил в скута си дете, кара по
Коментари Харесай

Снимаха 12-годишно дете да кара със 120 км/ч по Тракия

Снимаха по какъв начин водач, поставил в скута си дете, кара по автомагистрала „ Тракия “ със 120 км в час. Инцидентът е станал на 18 май. На видео се вижда, че те се движат в лявата изпреварваща лента.

“На прибиране към София от Бургас, при Карнобат изпреварих автомобил, в който видях, че на седалката се вози дете. Намалих, с цел да ревизира дали това, което виждам в истина. Продължих и взех решение да не се занимавам, само че когато видях, че автомобилът стартира да прави маневри от лявата в дясната лента и да изпреварва тирове. Намалих, снимах клипчето и се обадих на 112”, сподели Свилен Иванов, който е направил видеото.

“Според мен цялата обстановка не по-малко от 20 км детето е карало автомобила, тъй като аз преследвах този автомобил. Имаше луда гонка в улиците на Карнобат. През цялото време държах връзка с дежурния от полицейското ръководство. Бащата не спираше на знак " Стоп " ”, добави Иванов.

Той акцентира, че водачът е спрян от полицията, която е направила инспекция. “Бащата е добре прочут на полицията, с отнемана брошура за алкохол два пъти, в това число и на неговата брачна половинка. Той от самото начало се опитваше да убеди служителите на реда, че не е карал със 140 км/час, а със 120, което е било обикновено. Свалиха номерата на колата, направиха акт на 12-годишното дете”, сподели Иванов.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР