Снима се във филми, прави музикална групаДимитър Лазаров е един

...
Снима се във филми, прави музикална групаДимитър Лазаров е един
Коментари Харесай

Шампион по салса жъне слава след гей реклама

Снима се във филми, прави музикална група


Димитър Лазаров е един от най-известните у нас танцьори и преподаватели по салса. Преди 13 години основава лична танцова школа „ Salsa de Fuego “, а малко по-късно и музикалната тайфа „ De Fuego Orchestra “. Огнената му кръв му носи доста награди от интернационалните състезания, а участията му до момента са неизброими- танцови пърформанси, концерти, музикални клипове, телевизионни реклами и други Талантът му не остава неусетен и той гостува няколко пъти в „ Шоуто на Слави “, както и в „ България търси гений “. Телевизионната му кариера е белязана с няколко епизодични функции в „ Откраднат живот “, „ Привличане “ и „ Полицаите на края на града “, както и с работата му с Башар Рахал за „ XIA “, където е негов дубльор в танцовите подиуми. Едно от последните му участия е в британската продукция „ Nicole & OJ “, която следва да излезе през 2019 година, както и в първия хип-хоп сериал „ Лъжливи рими “.

Както всяка история с благополучен край и тази не стартира елементарно. Димитър е само дете в семейство, в което липсва съгласие, а родителите са алкохолици. Майка му и татко му, всеки независим и все нанякъде, отсъстват непрекъснато.

„ Не знаех какво става, очаквам ги с часове, а няма какво да хапвам. Така съм си лягал гладен доста дни, самичък и изоставен… “, разкрива танцьорът.

Димитър споделя, че татко му е някогашен занаятчия по джудо в Националния тим. Той е математик и инженер. Бохем по душа, видял съвсем всичко от живота и в един миг му писнало да работи и почнал да се налива с алкохол. Бил два метра мъж, 120 кг, само че умрял млад- на 55 години. Майка му била 10 години певица в хор „ Бодра промяна “ и около уговорките си обиколила света. За жал, тя също имала доста тежки моменти.  „ Злоупотребяваше с алкохола и хапчета. Намирал съм я у дома да лежи на пода безжизнена “, споделя преуспелият мъж.

По-късно схванал, че е болна от рак, водил я по лечебни заведения, само че било късно. Сега се пробва да си изясни житейските условия метафизичен и да разбере родителите си. Според него те са имали доста проблеми, които не са могли да разрешат. Не ги упреква.

По време на тежкия си интервал, когато се бори с двамата си родители и търси любов и разтуха, той попада в фракция. Случило се, когато бил студент в Техническия университет и срещнал представители на религиозно направление, които го поканили на библейска полемика.

„ Всички ме посрещнаха топло и приветливо, след което започнаха да четат текстове от Библията и да ги коментират “, спомня си майсторът на латиноритмите.

В един миг нещата се объркали. Димитър се срещнал с момиче, което доста харесал и станали гаджета. От църквата обаче му забранили да излиза с нея, тъй като тя не била „ кръстена “ от тях. Той трябвало да избере сред нея и „ пратениците на Бог “, като сърцето му подсказало, че приятелката му е правилният път. След всички премеждия, младежът се отдал на философията и езотериката, като прочел доста книги на тези тематики. Така основава лична ценностна система, която го трансформирала в прочувствено постоянен човек.

За да се устоя, откакто приключва университет, той работи четири години като електронен инженер в метрото. Паралелно с това танцува в софийски клуб и взе участие в надпревари. Преломният миг настава, когато с тогавашната му партньорка печелят първо място в интернационален конкурс по салса. След наградата удвоили тренировките и за една година станали толкоз положителни, че притежателите на клуба им споделили, че желаят да отворят нови центрове, само че в съдействие с тях. Така се стигнало до решението да създадат първата си школа по танци в софийския квартал „ Люлин “.

Всичко потръгнало доста добре и последвали още школи по танци. Негови другари забелязали, че е доста музикален и му предложили да е диджей на тяхно празненство, само че се получило толкоз добре, че последвали други участия. По време на рожден ден на клуб в София, даровитият мъж решил да изпее парче онлайн, с цел да изненада гостите. Тогава се среща с Юлиан Марков, с който основават групата „ De Fuego Orchestra “.

Димитър Лазаров от дребен мечтае да се снима във филми. Приятели го поканили да взе участие в реклама на прочут български мобилен оператор, като за ролята дали обещание да му платят 400 лева

„ Отивам да фотографирам рекламата на летището и се оказва, че „ дребната “ измама е, че би трябвало да се целувам с мъж и това е гейсцена “, споделя със смях танцьорът.

Много късно схванал защо става въпрос и нямало по какъв начин да се откаже. Режисьорът, който е и някогашен пандизчия, му споделил, че не би трябвало да е подправено, а да си проличава, че все едно се целуват мъж и жена. Рекламата била предопределена за специфична публика и било нужно да се получи добре. И Димитър желае – не желае извършил неговите заръки.

„ Каза ми да си затворя очите и да си показва, че се целувам с моето гадже, с цел да свършим работа и да си вървим. Получи се толкоз добре, че нямаше потребност от втори дубъл “, спомня си Димитър.

Когато излязла рекламата младият мъж не можал да я гледа, тъй като се оказало, че я пускат единствено по различни медии. След това същият негов другар му уредил присъединяване още веднъж в реклама, само че този път трябвало да играе… гинеколог. В клипа нямало нищо смущаващо, като се изключи че преглеждал бременна с ултразвук върху корема. После се снимал в доста други реклами, където бил служител на реда, пожарникар и какво ли още не.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР