Снежната покривка в Пернишка област е 10-15 см, съобщи пресцентърът

...
Снежната покривка в Пернишка област е 10-15 см, съобщи пресцентърът
Коментари Харесай

Снежната покривка в Пернишка област е 10-15 см

Снежната завивка в Пернишка област е 10-15 см, заяви пресцентърът на регионалната администрация. В общините Перник, Радомир, Брезник, Трън, Земен и Ковачевци са работили 38 снегопочистващи машини през цялата нощ. По данни на Областното пътно ръководство няма нарушен достъп до обитаемоте места и въведени ограничавания.

Пътищата на територията на района са с естествена с проходимост при зимни условия. Дежурните в Общинските препоръки по сигурност рапортуват за опесъчени и почистени съществени общински трасета на територията на шестте общини в региона. По данни на ЧЕЗ всички обитаеми места са снабдени с електричество и няма зародили повреди в резултат на снеговалежите.Нивата на водните басейни на територията на региона са в естествените си граници без заплаха от преливане и наводнения.

Поради влошени метеорологични условия на територията на Република Гърция и ограничение на придвижването на МПС над 12 т от гръцка страна през Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, стартира поетапно прекъсване на тежкотоварните коли над 12 тона по Северната скоростна дъга и Автомагистрала "Струма " в посока Кулата, прецизира още пресцентърът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР