Снежната буря в източните части на САЩ отне живота на

...
Снежната буря в източните части на САЩ отне живота на
Коментари Харесай

Снежната буря в САЩ отне животи

Снежната стихия в източните елементи на Съединени американски щати лиши живота на седем души, оповестява АП. Очакват се рекордно ниски температури и мощен вятър и през уикенда.

Властите оповестиха, че четирима души са починали в Северна Каролина и Южна Каролина при пътни произшествия. Близо до Филаделфия автомобил се е забил в пътнически трен. Един  пасажер в колата е умрял,  няма потърпевши хора във влака, оповестява Блиц.

Във Вирджиния са починали двама души. Момиче е било ударено от автомобил, а 75-годишен е умрял в резултат на удар от снегорин. Двамата са починали в болничното заведение от получените пострадвания, прецизираха от полицията.

Източното крайбрежие на Съединени американски щати е ударено от  огромна снежна стихия с изобилен сняг , ураганни ветрове и крайбрежни наводнения.

На места  температурата е към -15 градуса.

Бурята стартира преди два дни в Мексиканския залив и първо мина през Флорида. За първи път от десетилетия тук-там в американския щат преваля сняг.

Има затворени учебни заведения и офиси, самолетните и железопътни услуги са анулирани или лимитирани, а хиляди останаха без електричество. Някои фериботни услуги по канадското крайбрежие са спрени.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР