Снахата на Халваджиян зарадва с блага вест известния продуцентски клан.

...
Снахата на Халваджиян зарадва с блага вест известния продуцентски клан.
Коментари Харесай

Алекс Енева бременна с трето дете

Снахата на Халваджиян зарадва с богатства новина известния продуцентски клан. Алекс към този момент е в шестия месец и коремчето й си проличава. Очакванията са новия член на известната фамилия да се пръкне след няколко месеца. И най-вероятно бебето ще проплаче през януари 2025г.

Мъничето ще е третото подред отроче в фамилията на Бебо и Алекс. Те отглеждат първородния си наследник Еди, който галено назовават Маугли. И появилата се по-късно негова сестричка Кай. Която е кръстена на баба Кремена.

Щастливите родители крият бременността на изкусителната хореографка. Защото въпреки всичко са обезпокоени, имайки поради възрастта й. Алекс въпреки всичко е на 40 и на тези години има някакви опасности.

Бившата адреналинка спря да се демонстрира в цялостен растеж. Повече от фотосите й са единствено до кръста.И макар, че преди да забременее се хвалеше с идеалното и тонизирано тяло, в този момент въобще не се концентрира върху фигурата си. А крие наедрялото си коремче и не го демонстрира в мрежата.

Близки до клана Халваджиян допускат, че третото чадо според от това дали ще е момче или момиче ще носи най-малко първата писмен знак от името на известния си дядо. Както по-големите си брат и сестра. Еди носи първата писмен знак на дядо си по майчина линия, а Кай на баба Кремена Халваджиян.

Автор: ХотАрена.нет

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР