Снахата на американския президент Доналд Тръмп - Лара Тръмп, ще

...
Снахата на американския президент Доналд Тръмп - Лара Тръмп, ще
Коментари Харесай

Тръмп не харесва медиите, затова снаха му ще му прави предаване

Снахата на американския президент Доналд Тръмп - Лара Тръмп, ще води седмично обзорно предаване за работата на президента, което ще може да се гледа в публични му фейсбук профил.

Както е известно, Тръмп е в мощно обтегнати връзки с медиите още от времето на предизборната си акция и избира да си приказва с тях посредством постове в Туитър. Той нееднократно е упреквал реномирани медии в разпространение на погрешни вести и е първият американски президент от един век насам, който не почете годишната церемония вечеря на кореспондентите в Белия дом.

Президентът Тръмп наподобява счита, че медиите не отразяват задоволително щедро и обективно работата му, по тази причина е задействал собствен медиен план. Не е изненадващо, че и за него той е решил да заложи на член от семейството - брачната половинка на сина си Ерик Тръмп. Лара Тръмп има стаж в медиите и както се вижда от пилотния епизод на предаването, разяснява с възторг достиженията на своя свекър. " Той подари заплатата си от първото тримесечие за озеленяване, а за второто - за обучение, толкоз съм горда от това ", възкликва водещата.

С необятна усмивка и попълнени устни водещата изяснява, че ще опише за достиженията на президента през миналата седмица, защото изобилствали подправените вести.

" Икономиката процъфтява, дами и господа ", прибавя снахата. И твърди феновете, че са отворени доста работни места, стоковите пазари са в подем, а безработицата е достигнала изключително ниски равнища.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР