Снаха като от кориците на модно списание има проф. Тодор

...
Снаха като от кориците на модно списание има проф. Тодор
Коментари Харесай

Проф. Кантарджиев вече е горд дядо, а половинката на сина му е невероятна красавица

 Снаха като от кориците на фешън списание има проф. Тодор Кантарджиев. Неговият единствен наследник Весел, който преди месец го зарадва с първороден внук, кръстен на професора, живее на фамилни начала с хубавицата Илиана Георгиева.

Младата майка в действителност също е доктор по специалност. Именно дерматологията я среща с половинката ѝ Весел, който е шеф на Клиниката по кожни и венерически заболявания към ВМА. И снахата на проф. Кантарджиев е част от екипа на същото поделение, само че практикува и в частен център за естетическа медицина, посещаван от доста представители на родния елит.

Д-р Георгиева е приключила медицина в Медицинския университет в София. Гради сполучлива кариера с помощта на упоритостта си и биографията ѝ разкрива редица участия в семинари и конференции от международен мащаб. Красивата лекарка обаче не обича да обявява персоналния си живот и единствено шепа хора знаели за връзката ѝ със сина на проф. Кантарджиев. Те са двойка от няколко години и напълно естественото продължение на връзката им било да разширят състава на фамилията.

" Синчето ми е крепко, роди се 3 кг и половина, единствено мускули! Всичко е наред със брачната половинка ми, тя сама си избра клиниката “, разяснява доктор Весел Кантарджиев директно след раждането на бебето.

Синът на топвирусолога е роден на 19 август 1980 година Избира да следва медицина в България и през 2004 година приключва Медицинския университет в София. През 2013 година придобива компетентност " Дерматология и венерология “, а от 2 години насам с горделивост носи купата " лекар по медицина “.

Работи в дерматологичната клиника към ВМА, която към днешна дата оглавява, стартира още от студентската пейка, записвайки се за доброволец. С татко му Тодор са извънредно близки, споделят си доста, само че въпреки всичко имало почит от сина към таткото. " Гордея се с него след всяко негово изявление. Той е извънреден събеседник “, споделя Весел по адрес на проф. Кантарджиев и признава, че вкъщи двамата не разясняват единствено три тематики: футбол, политика и дами. Все отново светилото във вирусологията приел с отворено сърце своята снаха и се гордеел със постоянното семейство, което Весел и Илиана основали.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР