Снаближаващите коледни празници Vivacom не пропусна възможността да заложи именно

...
Снаближаващите коледни празници Vivacom не пропусна възможността да заложи именно
Коментари Харесай

Двойно повече празнично вълнение с Vivacom

Снаближаващите коледни празници Vivacom не пропусна опцията да заложи точно на празничното въодушевление, като предлага на своите клиенти освен преференциални пакетни оферти, само че и разширено ТВ наличие. В свое изявление Любомир Малоселски, шеф „ Продукти и услуги “ в телекома, споделя за празничните оферти на компанията, нововъведенията през миналата година и упованията за идната 2024 година.

„ В празничния декември взехме решение да създадем всеки ден по-вълнуващ за нашите клиенти, като им предложим голям брой отстъпки и специфични предложения. “ – споделя Малоселски. Коледните оферти на Vivacom включват богато многообразие от смарт телефони, смарт тв приемници, както и гейминг конзоли на преференциални цени. „ Всичко това затвърждава нашата лоялност към технологиите. “ – заключава още той.

Сред промоционалните оферти са и празничните проекти на телекома – Unlimited 300 и Unlimited MAX с 50% отстъпка за първите 6 месеца или пакетите EON за 1 лев на месец за първите до 4 месеца. „ Допълнително всички устройства през декември се оферират в комплект с подаръчни аксесоари като слушалки, контролери, игри и други. “ – споделя шефът „ Продукти и услуги “ във Vivacom.

Освен това, компанията дава и особено ТВ наличие по случай празниците. „ Отключваме безвъзмезден достъп до многообразие от телевизионни канали и EON Видеотека за всички наши клиенти. “ – изяснява Малоселски. Двата нови премиум кино канала – CineStar TV HD и CineStar TV A&T HD, които все още само мрежата на Vivacom предлага, са добавени към платформата за потребителите. С тези си дейности компанията затвърждава непрекъснатия си ангажимент да обновява портфолиото си, като се старае да дава отговор на всички потребности на своите клиенти.

„ Но 2023 година не беше единствено за празнични оферти. Тя беше време за страхотни нововъведения и нашата непрекъсната грижа към клиентите. Лансирахме първия в България високоскоростен интернет за дома през 5G мрежата, предлагахме предплатен 5G пакет – FREE2GO и инвестирахме в оптичната и 10 GIGA мрежа “ . – споделя Любомир Малоселски, отбелязвайки също по този начин лансирането и на извънредната за България стрийминг услуга – Marquee TV.

И през идната 2024 година, Vivacom ще продължи да усъвършенства своето телевизионно наличие, като предлага още по-атрактивни пакети и по-висока интернет скорост. Компанията ще продължи и да слага клиентите преди всичко, като техните потребности останат в основата на всичко, което тя предлага.

С непрекъснатия си блян към нововъведения и тактика за угаждане на потребностите на своите клиенти, Vivacom остава основен състезател в телекомуникационния бранш, като постоянно подсигурява най-хубавите услуги и технологии на клиентите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР