Смятате, че ветеринарната аптека предоставя възможност за облекчение само на

...
Смятате, че ветеринарната аптека предоставя възможност за облекчение само на
Коментари Харесай

Невероятното действие на продукти от ветеринарната аптека, които хората използват

Смятате, че ветеринарната аптека дава опция за облекчение единствено на страданията на четириногия ви другар? Грешите. Много хора употребяват артикули, предопределени за ветеринарни цели, с цел да разрешат собствен здравословен проблем или да се погрижат за хубостта си. Събрали сме за вас любопитен лист от сходни артикули, без да посочваме комерсиалната им марка, като въпреки всичко ви съветваме да се консултирате с доктор, бил той и ветеринарен, преди използването им.

1.       Продукти с камфор
Ветеринар сбърка човек с горила и го уцели с упойваща стреличка
При превозването на горила от зоологическата градина в " Лоро парк " в Тенерифе, Испания, на друго място ветеринар по нехайство уцел...

Този вид мехлеми и кремове са предопределени за лекуване на възпаления на млечната жлеза при четириногите. Много хора обаче ги употребяват за мускулни и ставни проблеми, при контузии, при разтегнато сухожилие и при други болежки, произхождащи от опорно-двигателния уред. Тайната е в наличието на камфор, което е в големи количества и облекчава упоменатите положения при хората.

С смазки, богати на камфор, закупени от ветеринарната аптека доста хора споделят, че лекуват хемороиди, както и разширени вени.

Препарати с камфор са отлично решение и при вирусни и простудни инфекции. Използват се за намазване на кожата на гърдите при хората за облекчение на признаци като кашлица, хрипове и други. Внимание – употребява се външно, върху кожата! Не пийте лекарство, предопределено за ветеринарни цели! Не предприемайте самолечение, консултирайте се с доктор.

2.       Продукти за трихофития и гъбични инфекции

Животните се нуждаят от мас, в случай че страдат от гъбични болести. Този вид болести засягат кожата им, оставяйки ги без козинка. Зоонози са, което значи, че човек може да се болести от домашния си любим. Може обаче и да се лекува с неговото лекарство, въпреки че на опаковката му ще прочетете, че е за говеда. Пациенти с трихофития, употребили артикули от ветеринарната аптека, споделят, че ги намират за по-бързодействащи и по-ефективни от предопределените за човек.
Неконтролираната приложимост на болкоуспокояващи може да е съдбовна
Хората от време на време позволяват неточности, когато одобряват болкоуспокояващи, което може да се окаже съдбовно. За това предизвести съветският доктор и те...

Тъй като гъбичната зараза може да докара до разкриване на темето при хората и съществени кожни проблеми, не отлагайте прегледа на животинката, в случай че забележите кръгли петна без четина по нея, спазвайте хигиена, ограничете контакта с животното и  не пропускайте да вземете повече от крема – ще помогне и на вас, в случай че животничето ви е заразило. Внимание – единствено за външна приложимост и след лекарска консултация.

3.       Продукти за възпалени млечни жлези при животните

Други смазки, предопределени да облекчават положението на животните, страдащи от инфекции на млечните жлези, намират приложение при хората, страдащи от артрит, плексит, възпаления на ставите. Отново използването е единствено външно – посредством намазване на засегнатото място.

4.       Продукти за красива грива на конете

Редица шампоани и витамини, предопределени за поддържане на хубостта на гривата на коня, се употребяват от дамите за искра, бърз напредък и втвърдяване на косите им. Широко известна е използването им, както и потвърдена изгодата. Напомняме още веднъж, че приложението е единствено външно!
Никога не приемайте медикаменти дружно с тези плодове
Знаете ли, че съставките в някои плодове могат да усилят действието на избрани лекарства и да причинят съществени странични резултати?...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР