Смятаме и можем да докажем, че горивото ни е надписано

...
Смятаме и можем да докажем, че горивото ни е надписано
Коментари Харесай

Делян Добрев: ГЕРБ може да докаже, че горивата у нас са надписани с 1 лев за литър

Смятаме и можем да потвърдим, че горивото ни е надписано с 1 лева за литър. Ако вземете цената на уралския петрол през 2018 година и в този момент тя е една и съща, само че горивото на бензиностанциите тогава е на цени сред 1,88-1,95 лева Сега е сред 2,99-3,50 лева Има близо 1,50 лева разлика. Това заяви в ефира на БТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Делян Добрев.

" Нашата цел е, откакто сме разрешили на „ Лукойл Нефтохим Бургас “ и на „ Литаско “ да не престават да обработват на ниска цена съветски петрол, то тази облага, която генерират в размер на 3,5 милиарда лева единствено за вътрешния пазар, да не отива в швейцарските сметки, а да я прибираме във Фонда за енергийна сигурност. И оттова да я връщаме по модела за отплата, който и все още работи единствено че не 25 ст., а 1 лева, тъй като считаме, че такова е надписването “, добави още той.

„ Очаквам поддръжка от всички депутати, тъй като всички, които гласоподават „ срещу “ този законопроект, умерено можем да кажем, че са лобисти на " Лукойл Нефтохим Бургас “ и „ Литаско “. Няма друга причина да се застъпиш за двете съветски компании, вместо да гласуваш в полза на българските консуматори “, добави депутатът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР