Смятаме, че в момента ни управлява едно от най-антиевропейските правителства,

...
Смятаме, че в момента ни управлява едно от най-антиевропейските правителства,
Коментари Харесай

Нинова: В момента ни управлява едно от най-антиевропейските правителства, които сме имали

Смятаме, че сега ни ръководи едно от най-антиевропейските държавни управления, които сме имали. Фактите го потвърждават. Със единодушието си да бъдем признати отчасти в Шенген, единствено по въздух и вода, те подцениха и унищожиха напъните на доста държавни управления и партии преди тях, сложиха България в унизителното състояние да приема подхвърлени трохи. Страната ни отдава заслужава и е изпълнила всички критерии, с цел да бъде пълновръстен член. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след съвещанието на Националния съвет на партията, с което бе даден старт на подготовката за изборите за Европейски парламент през юни.

Тя дефинира като цялостен неуспех политиката на актуалното държавно управление по повод приемането на България в Шенген, написа " Нова телевизия ".

„ Днес научихме, че може и да не влезем в еврозоната от 1 януари 2025 година, а от юли или може би някъде по-нататък. Тоест и тези цели са пред неуспех. Да не забравяме, че по време на това ръководство бяхме вкарани в черен лист за пране на пари”, съобщи още Нинова.

По думите ѝ европейските избори са извънредно значими за партията. „ България заслужава да бъде пълновръстен, равнопоставен член на Европейския съюз. В Европейския парламент би трябвало да отидат хора, които са проевропейски настроени, само че ще пазят българския суверенитет и българския народен интерес”, добави водачът на социалистите.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР