Смятам, че сме се погрижили за онова, което е най-важно.

...
Смятам, че сме се погрижили за онова, което е най-важно.
Коментари Харесай

Погрижихме се за онова, което е най-важно, каза социалният министър

 " Смятам, че сме се погрижили за това, което е най-важно. На първо място за живота и здравето. На второ – за храната на най-бедните, които се нуждаят от грижа. Обхванали сме възрастните и хората с увреждания. Не на последно място се грижим и за работата, и приходите ". Така пред " Нова ТВ " общественият министър Деница Сачева коментира притесненията на опозицията, че в страната не са предприети социални ограничения.

" Осигуряваме всичко, което се изисква от нас с забележителен финансов запас и с денонощна работа на сътрудниците на терени, с цел да преодолеем първия момент на най-тежката рецесия ", добави общественият министър.  

Деница Сачева разяснява и необятно дебатираната мярка 60/40 и нейните резултати. " Мерилото сподели, че тя работи. За един месец общият брой на записаните безработни е към 80 000. Държа да подчертая, че в същия този интервал съвсем 15 000 души съумяха да намерят работа ", уточни министърът. 

" Мярката действа общо 13 работни дни. За това време 72 000 души са съумели да запазят своята работа. Тоест 80 000 изгубиха, а 72 000 резервираха ", сподели още Сачева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР