Смятам, че президентската република е добра алтернатива. Така ще се

...
Смятам, че президентската република е добра алтернатива. Така ще се
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Ще участвам като водач на листа в изборите

" Смятам, че президентската република е добра опция. Така ще се управляват доста по-адекватно управляващите в страната. Най-важното е да бъдем поръчител за това, което се случи на референдума. Системата би трябвало да бъде изменена " съобщи пред Слави Трифонов, водач на " ИТН ". 

" Мисля, че имаме сериозен късмет да влезем в Народното събрание. Обичам да има борби. Не бихме се коалирали с ГЕРБ. Политическа партия и ГЕРБ са ми еднообразно несимпатични. Това държавно управление да падне - аз по този начин взех решение. Ще направя всичко, което зависи от мен идващият парламент да бъде работещ парламент ", добави Трифонов.

" Има Такъв Народ има сериозен късмет да влезе в идващото Народно заседание. Ще вземам участие като лидер на листа в изборите. За нищо на света не бих станал министър. Не тичам от отговорност, не ми е нужно да ставам министър, с цел да нося отговорност ", съобщи Трифонов.

" Оказа се, че в политиката би трябвало да си измамник. Колкото по-добър измамник си, очевидно толкоз по-добър политик си. Знаех го, само че не допусках, че е тъкмо по този метод. Брутално. Безапелационно. Без никакъв позор ", сподели Трифонов.

По думите му най-голямата неистина, на която е станал очевидец, е " Капитан Андреево ". " Другата е, когато гледах по малкия екран по какъв начин някогашният министър-председател сподели, че съм му се обадил и съм го попитал къде е моят милиард. Това е един от случаите, когато в действителност ми е увисвала мандибулата. Това са безспорни неистини. Другото е, че съм мафиот ", уточни Слави Трифонов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР