Смятам, че не е редно посланикът на Русия да не

...
Смятам, че не е редно посланикът на Русия да не
Коментари Харесай

Йотова смени политиката - атакува руския посланик у нас

" Смятам, че не е редно посланикът на Русия да не даде пояснение пред българското външно министерство. Научих, че тя ще прати собствен заместител ", съобщи вицепрезидентът Илияна Йотова. Тя е в Казанлък, където започнаха честванията за Трети март, съобщи кореспондентът на БГНЕС.

" Президентът ще бъде на честванията в София. Тази година на Шипка ще бъде премиера - чест му прави, тъй като си спомняте един различен министър-председател господин Борисов, който по този начин и не се качи на Шипка ", разяснява Йотова.

" Трябва обществено да кажем стоп на тази цинична война, която се води на няколкостотин километра от България. Война, която по моя преценка, много от дълго време е замислена, война, за която няма опрощение, няма причини. Няма идея, която да оправдава опустошения и гибел на почтени хора, на деца, на една нова филантропична рецесия, която се задава. Тя ще бъде за целия свят. Експлозията не е единствено въпрос на оръжия, не е единствено на украинско-руската граница. Експлозията е в целия свят, тъй като филантропичната злополука, която следва ще засегне обществени и финансови въпроси. Отговорът на обществеността би трябвало да е мощен. Иначе заявления на институции, държавни решения, несъмнено са естествени и наложителни неща, само че най-важно е отношението на хората ", съобщи Йотова. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР