Смятам, че излизайки от тази четворна коалиция преди няколко месеца,

...
Смятам, че излизайки от тази четворна коалиция преди няколко месеца,
Коментари Харесай

Лечева: Петков и Василев да дойдат в Министерството на спорта и да видят спорните договори

" Смятам, че излизайки от тази четворна коалиция преди няколко месеца, Българска социалистическа партия натрупа единствено негативи. Днес още веднъж коалиция с ГЕРБ по какъв начин ще бъде призната ", това попита спортният министър Весела Лечева и член на Левицата пред Българска национална телевизия.

Според нея решението на столетницата да поддържа Вежди Рашидов за ръководител на Народното събрание няма да бъде признато от електората на партията.

ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия бяха избрани от Лечева като " хартиена коалиция ".

Нашата единствена цел беше да внесем сигурност и успокоение измежду спортните организации. Да дадем опция на най-хубавите ни състезатели да вземат участие в един спокоен подготвителен развой, съобщи тя за цели пред служебния състав на ММС.

" Аз съм повредена професионално, тъй като няма по какъв начин да си затварям очите пред явни обстоятелства. Мога да поканя Кирил Петков и Асен Василев в министерството, с цел да им покажа противоречивите контракти. Тези обвинявания са израз на уязвимост и изтощение ", разяснява Лечева думите на някогашния състезателен министър Радостин Василев, че служебното управление на ведомството работи в симбиоза с ГЕРБ.

" По тази логичност аз би трябвало да съм в спор на ползи с всички федерации, тъй като първо съм 30 години или повече в спорта. Моята работа е безусловно транспарантна. Нито едно решение не е било прикрито ", съобщи тя за думите на Василев, че Лечева е пренасочила държавни средства към федерацията по пукотевица, на която тя е ръководител.

" Нищо сходно ", съобщи тя на обвиняването, че е пренасочила 3 млн. лева от парите за " Арена Бургас " към стрелбищния комплекс в " Гео Милев ".

Весела Лечева бе безапелационна, че няма терзания от инспекции на КПКОНПИ.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР