Смятам, че и този парламент, и управляващото мнозинство вече са

...
Смятам, че и този парламент, и управляващото мнозинство вече са
Коментари Харесай

Даниел Митов: Управляващите имат нужда от специалисти по връзки с реалността

Смятам, че и този парламент, и ръководещото болшинство към този момент са изчерпани. Смятам, че настройките в обществото към този момент са се трансформирали и по тази причина би трябвало да отидем на избори, с цел да забележим каква е тежестта на всяка една от партиите, каква е легитимността и оттам-нататък да се върви към непоклатимост.

Това разяснява пред бТВ Даниел Митов. 

Ние имаме добра връзка с нашите гласоподаватели и знаем доста добре какво желаят. Както знаем, че част от нашите гласоподаватели не са дали своят вот за нас, само че ще ни поддържат на идващите избори, заради простата причина, че те видяха фалша, който им бе продаден на предходните избори и в последна сметка докара страната съвсем до злополука, уточни той.

Виждате какво става във всеки един бранш в страната. И от Българска народна банка и от Еврора ни споделят, че нещата се утежняват. На нас към този момент не ни трябват експерти за връзки с обществеността, а за връзки с действителността. Тези хора не са свързани с действителността от доста дълго време, боравят с мечти и илюзии и на хората към този момент им тежи всекидневието и то за най-елементарни неща, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР