Смятам, че българинът трябва да води една сериозна битка. И

...
Смятам, че българинът трябва да води една сериозна битка. И
Коментари Харесай

Камен Донев: Обичта към България не се възпитава насила, иначе е ...

" Смятам, че българинът би трябвало да води една сериозна борба. И това е борбата със самия себе си. Българският народ би трябвало да се пребори, тъй като деградацията е все по-голяма. Простащината е все по-сериозна, безпардоността. Виждаме какво става в страната, няма никакъв морал ", сподели той в ефира на NOVA.

Той акцентира, че съгласно него виновността за обстановката е обща. " Но за жалост българите се умориха и отчаяха ", счита Донев.

 

" Аз всеки ден се усещам горделив, че съм роден тук. Защото споделям с надарени артисти, артисти, танцьори -  мои сътрудници и гениите за мен са България. Това ми дава мощ, осмисля ми живота. Истината е индивидът, когато е надарен, интелигентен и конструктивен ", сподели още той.

 

" Ако не изградиш темперамент и не знаеш по какъв начин да се бориш до едно несъмнено време, след това става доста мъчно ", счита режисьорът. 

“Това, което става в спорта - последно време това ме развълнува. Карлос Насар, шахмата, гимнастичките ”, отговори той на въпрос какви събития, свързани с България в последно време са го развълнували. 

“Българинът копнее някой да го обича, да го почита, да го уважава. Тогава отвръща по същия метод. Проблемът е, че доста от хората ги е боязън да са такива, тъй като доста хора са ги разоварочали. Не би трябвало да се търпи ”, счита той. 

“Промяната не е човек. Самите хора би трябвало да се трансформират ”, сподели още Донев.

Обичта към България съгласно него не се възпитава принудително, не с наизустяване на стихотворения, а с доста диалози. “Едно дете би трябвало единствено да изиска да запее, да заприказва за нещо, да усети пламъка вътре в себе си. Иначе е фалш ”.

“Искам хората да не са лицемерни. Да станат по-грижовни. Себичността, егоизма - това не са моя живот ”.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР