Смята се, че зодиакалният знак влияе и донякъде определя същността

...
Смята се, че зодиакалният знак влияе и донякъде определя същността
Коментари Харесай

Как да разбера асцендента си?

Смята се, че зодиакалният знак въздейства и ненапълно дефинира същността на човек. Със сигурност сме виждали всякакви правилни съвпадения, съгласно които дефинираме с кои хора си харесваме повече и с кои по-малко. Разбира се и характерът играе значима роля, само че зодията по никакъв начин не е за подценяване.

Днес обаче ще поговорим за асцендента – също толкоз значим, колкото зодиакалният знак, само че по-малко известен. Всъщност това е знакът, който е изгрял на изток, когато сме се родили. Асцендентът съставлява държанието ни пред другите – усещането, което оставяме у хората. Той въздейства и върху външния ни тип – метод на държание, визия, жанр.

За да определите асцендента си, е належащо с изключение на обитаемото място и датата си на раждане, да посочите и точния час. Тези три фактора дефинират чертите на характера ви и допълват особеностите, които носите поради зодията си.

 Определяне на асцендент

Тук също се следят специфики съгласно това дали асцендентът ви е земен, воден, въздушен или огнен знак.

Ако асцендентът ви е земен знак – Телец, Дева, Козирог – вие сте уверени в себе си, само че и внимателни. Понякога изглеждате срамежливи тъкмо поради това, че постоянно имате едно на разум.

Ако асцендентът ви е воден знак – Рак, Риби, Скорпион – второто ви име е сензитивност. Имате мощна вътрешен глас. Често предпочитате да се скриете в черупката си и не показвате страстите си пред всеки, с цел да не бъдете засегнати.

Ако асцендентът ви е въздушен знак – Везни, Водолей, Близнаци – вие сте независими и самостоятелни персони. Лесно поддържате връзка с хората и обичате да сте измежду другари. Мили и отзивчиви към другите.

 Асцендент

Ако асцендентът ви е огнен знак – Стрелец, Овен, Лъв – вие постоянно сте положително въодушевление към всичко и всичко. Пълни с сила, обичате да сте в компания. Винаги подготвени за нови провокации.

Зодията и асцендентът са част от една извънредно забавна просвета, която в случай че сте запалени и четете хороскопа си постоянно, би ви впечатлила. Разбира се, не заклеймявайте човек, единствено тъй като зодията му не ви подхожда, само че си имайте едно на разум. Всички хора са с друг темперамент, мислене и правила, дайте им късмет, може пък хороскопът да бърка от време на време.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР