Смята се, че мозъкът е най-голямата ерогенна зона на човека

...
Смята се, че мозъкът е най-голямата ерогенна зона на човека
Коментари Харесай

С този психологически трик ще се радвате на невероятен секс

Смята се, че мозъкът е най-голямата ерогенна зона на индивида – само че може да бъде и най-голямата спирачка. Експертите разкриват по какъв начин да излезете от главата и да влезете в тялото си за по-качествен секс.

Ако мислите ви препускат или се пробвате да „ глътнете “ корема си, вместо да се концентрирайте върху колегата си, значи не сте задоволително отдадени в леглото. Желаете ли по-добър секс? Тогава мислете за нещо, което кара сърцето, а не мозъка да форсира ритъма си. Секс специалистите Селест Хиршман и Даниел Харел, създатели на книгата Да вършим обич същински: интелигентното управление за двойки за трайна непосредственост и пристрастеност, настояват: „ Като се фокусирате върху нещата, които намирате за еротични и възбуждащи, ще заглушите упорития монолог в главата си “. В края на краищата е мъчно да се концентрирате върху удоволствието, когато вътрешният ви критик ви натяква, че въпреки всичко е било по-добре да свалите тези 3 кг.

„ За да преодолеете несигурността и бариерите, които сте си издигнали, съветът ни е по време на сексуален акт да се фокусирате върху това, което ви възбужда най-вече - споделят Хиршман и Харел, които са основатели и на емпиричния реформаторски способ „ Соматика “. - Вместо да се мъчите да изключите мозъка си, което знаем, че е невероятно, визиите си какво изпитвате, когато сътрудникът ви допира най-чувствителните ви зони. По този метод ще свържете мозъка с чувствата на тялото “.

Разбираемо е, че сексът може да бъде объркващ и от време на време даже заплашителен, само че в случай че позволите на опасенията си да надделеят над пристрастеността, може да убиете любовното въодушевление. Връзката ум-тяло е жизненоважна част от половата непосредственост и възбуденост и изисква умишлено изпитание. Опитайте се да извършите авансово няколко елементарни йогистки извършения или да вземете гореща вана, с цел да се отпуснете и изчистите съзнанието си от разсейващи мисли. Може да внесете пикантно многообразие в половия си живот, като гледате сексуален филм дружно или си запазите стая в хотел. И запомнете, че свалянето на тези непотребни 3 кг не е ключът към по-добър секс. Време е да се слеете с колегата си, да излезете от главата си и да влезете в тялото си. Между другото, знаете ли, че най-хубавото време за секс е 3 часа следобяд?

Великолепната връзка сред вас и вашия сътрудник е тази, която прави секса парещ. Споделете или му покажете докосването, жестовете и силата, които ви водят до кулминационната точка – поучават Хиршман и Харел. – А може би ви е нужно да запълните съзнанието си със сексуалните  мечти, които карат възбудата ви да нараства от ден на ден и повече. Именно тя, възбудата, ви оказва помощ да се отдадете по-пълно на взаимното прекарване. Затова, в случай че се стремите към по-добър секс, дано мозъкът бъде вашето най-мощно оръжие за постигането му. “

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР