Смята се, че мъжът на предния план на тази снимка,

...
Смята се, че мъжът на предния план на тази снимка,
Коментари Харесай

Загадката Валиант Тор : Извънземният, който работил с правителството на САЩ

Смята се, че мъжът на предния проект на тази фотография, Валиант Тор, е извънземен от Венера и е работил за държавното управление на Съединени американски щати. Снимката е показана от Фил Шнайдер през 1995 година Шнайдер твърди, че се е срещал с Тор, до момента в който е работил по секрети държавни планове.Някои го назоваха НЛО клеветник, други му се подиграваха. Който и да беше той, Фил Шнайдер притегли доста внимание с изказванията си. Информацията, която той описа за Валиант Тор, е изключително любопитна.

 i 600x338 - Загадката Валиант Тор: Извънземният, който работил с държавното управление на Съединени американски щати
Валиант Тор приличал на човек, само че физиологично се разграничава доста от другите хора. Той твърдял, че е от Венера. Предполага се, че е работил известно време за държавното управление на Съединени американски щати през 50-те години.Поне тази информация беше разказана от Шнайдер, геолог и инженер, работещ по секрети държавни планове. Участва в построяването на подземни военни бази. Работил е и в фамозната база Area 51.Малцина от военните са говорили толкоз намерено за извънземните. Всички негови изказвания бяха най-много осмивани. Някои обаче имат вяра, че той споделя истината, като Гордън Дъф, основен редактор на списание Veterans Today, който го назова „ очевидец на НЛО “.Шнайдер е открит мъртъв в жилището си на 17 януари 1996 година Мнозина имат вяра, че е погубен, макар че формалната причина за гибелта му е самоубийството.
Шнайдер твърди, че се е срещал с Тор и не е единственият, който прави сходно изказване. Д-р Франк Стрейндж написа книга, наречена „ Непознат в Пентагона “ за срещата си с Тор.

 27294 zagadka valianta tora 2 foto i27294 2 - Загадката Валиант Тор: Извънземният, който работил с държавното управление на Съединени американски щати
Шнайдер сподели фотография на мъжът с името Тор по време на лекция през 1995 година Снимката е направена през 1943 година Шнайдер споделя, че Тор работи за американската войска от 1937 г.Тор имал шест пръста на всяка ръка, разширено сърце, един голям бял дроб, кръв с меден оксид като октопод и коефициент на просветеност, който се опълчва на човешкият разсъдък (вероятно 1200).Той можел да приказва свободно 100 езика, в това число извънземни, и твърдял, че е на 490 години. Според доктор Стрейндж, Тор е бил висок към 1 м 80 см и тежи 84 кг. Той имаше кафява къдрава коса и кафяви очи. Д-р Стрейндж твърди, че президентите Дуайт Д. Айзенхауер и Ричард Никсън са се срещали с Тор.Тимоти Гуд, някогашен съветник на държавното управление на Съединени американски щати, също удостовери, че Айзенхауер се е срещал и комуникирал с извънземни по това време.Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР