Смята се, че хората се отнасят към вас точно така,

...
Смята се, че хората се отнасят към вас точно така,
Коментари Харесай

9 неща, които тровят живота ви

Смята се, че хората се отнасят към вас тъкмо по този начин, както им позволявате и това е безспорната истина. Ето няколко неща, които не би трябвало да позволявате на другите да вършат с вас. А това сигурно ще се отрази позитивно върху живота ви.
1. Срамувате се от външния си тип или изборите, които вършиме
Става въпрос за стила ви на обличане или маниерите ви: чака се от вас да следвате избрани правила. Но в случай че някой се изрича отрицателно за облеклата ви, фигурата, избора ви на сътрудник, не се извинявайте. Не сте отговорни за нищо и не дължите пояснения на другите. Помнете, такива хора евентуално нямат задоволително забавен живот, по тази причина се завират във вашия.
2. Притиснати сте да избирате сред кариерата и персоналния живот
Няма закон, който ви задължава да изоставите фамилията в името на работата или назад. Следователно, не е належащо да страдате от натиска от работата или фамилията и да се посветите единствено на едното. При добра организация ще намирате постоянно време и за двете.
3. Всички останали вземат решения вместо вас
Възможно е родителите ви да познават живота по-добре от вас, даже и вие самите да сте към този момент родител. Но това не им дава право да вземат решения вместо вас. Това е вашият живот. Вие носите следствията от решенията си, по тази причина имате цялостното право да ги вземате.
4. Връзка, която ви прави нещастни
Ако имате сътрудник, само че се чувствате нещастни, помислете съществено върху взаимоотношенията си. Не е наложително да приключвате връзката, допустимо е да има вид нещата да се подобрят. Но в случай че животът ви без този сътрудник ще бъде по-лесен, няма смисъл принудително да оставате дружно. 
 Навиците, които ни карат да се усещаме нещастни Навиците, които ни карат да се усещаме нещастни
Основателят на направлението за позитивната логика на психиката Мартин Селигман допуска, че към 60% от нашето благополучие се дефинира от нашата...
5. Постоянни неистини
Не си затваряйте очите за систематичните неистини от страна на родственици, другари или брачен партньор. Ако поддържате връзка без доверие, по-добре кажете на индивида насреща, че знаете всичко, без да го съдите. Но би трябвало да знаете, че в случай че някой в действителност ви обича и почита, преди всичко той няма да ви лъже.
6. Подценяват ви на работното място
За страдание доста хора са принудени да търпят пренебрежение и подценяване на работното място от страна на началник или сътрудници. Ако сте в сходна обстановка, попитайте себе си, дали в действителност се нуждаете от тази работа толкоз мощно, с цел да търпите всекидневно оскърбление. Не се колебайте да се борите за правата си.
7. Физическо и психическо принуждение
 Тези предмети носят злощастие - незабавно ги изхвърлете Тези предмети носят злощастие - незабавно ги изхвърлете
Скъсани и негодни облекла и обувки, напукани и надраскани съдове – приборите и сервизите за хранене символизират фамилията и дефе...
Няма опрощение за хора, които правят редовно принуждение. Вашата сигурност е от най-голямо значение и не би трябвало да бъдете с човек, който непрекъснато заплашва физическото и менталното ви здраве.
8. Постоянен надзор
Ако някой управлява всяко ваше придвижване, родител, другари или сътрудник, това не значи, че е доста угрижен за вас. Всеки има потребност от персонално пространство, а връзката е невъзможна без взаимно доверие. Ако обстановката излезе от надзор, прераства в същинска робия.
9. Забележки за вашите „ дефекти “
Идеалният човек е мит. Истина е, че в съзнанието на всеки от нас има облици на „ идеалното дете “, „ същинския мъж “, „ дамата фантазия “, само че това не дава право на никого да ви накара да се превърнете в тях. Не позволявайте на колегата ви да ви наставлява каква прическа да носите, дали да спортувате или не. Промените не подсигуряват, че той ще ви обича повече. Вслушвайте се в препоръките единствено на хора, които са загрижени за здравето ви, а не в поправяне на минусите ви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР