Смята се, че фината интервенция, извършена от петчленен медицински екип,

...
Смята се, че фината интервенция, извършена от петчленен медицински екип,
Коментари Харесай

Оперираха очите на пингвини в Сингапур

Смята се, че фината намеса, осъществена от петчленен медицински екип, е първа по рода си в света, оповестява Военновъздушни сили. Операцията на всяко от животните е траяла към два часа и половина. Състоянието им е било видяно от личния състав на Mandai Wildlife Group (MWG) – група, ръководеща четири зоопарка за диви животни в Сингапур, в които живеят 21 000 екземпляра от съвсем 1000 скотски типа.

Шестте пингвина от известния измежду туристите парк за птици Джуронг са диагностицирани през август от един от тримата сертифицирани ветеринарни офталмолози в Югоизточна Азия, доктор Гладис Бу, която е управлявала интервенцията. Лещите, сложени в очите на оперираните пингвини, са създадени в Германия за към два месеца, по заложени извънредно прецизни ограничения.

Пред Военновъздушни сили представител на MWG отхвърли да разкрие цената на интервенцията и следоперативния интервал, който птиците са прекарали отделени от колонията си, като всекидневно са им поставянеи капки в очите. Пингвините към този момент виждат добре и...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР